Tak & snöskottning

Vi håller rent på ditt tak i vinter

Vi åtar oss alla sorters skottningsuppdrag på tak. På verkligt svåråtkomliga tak utnyttjar vi våra duktiga fasadklättrare för att nå alla delar av ert tak. Allt arbete utförs av utbildade takskottare som på ett säkert sätt eliminerar rasrisken. Vi erbjuder även skottning av gångar, uppfarter och parkeringsplatser. Vi erbjuder takskottning i hela Stockholm men även i kommuner i närheten.

takskottning-snöskottning-takjour-takarbete-stockholm-takmalning-istappar-takjobb

Trygg i vinter med snöskottningsavtal

För att få takskottning till det bästa priset så är det bästa för er att teckna ett snöskottningsavtal med oss för er fastighet så kan ni tryggt möta ett nytt snökaos i vinter. Med ett snöskottningsavtal betalar ni ett lägre timpris och blir en prioriterad kund hos oss på Takjour.

Välj mellan två avtalsformer:
1. Avropsavtal.
Du ringer oss vid behov så skottar vi inom 24 timmar. Vi bär fullt ansvar för eventuella skador på personer och/eller egendom under tiden vi utför arbetet på ert tak.
2. Bevakningsavtal.
Vi bevakar och skottar vid behov med beredskap att rycka ut dygnet runt. Vi bär fullt ansvar för alla skador på personer och/eller egendom under hela avtalsperioden.

Säkert för skottare, boende och gående på vägen

Vi vidtar alla säkerhetsåtgärder som krävs för att utföra ett säkert jobb.
Våra takskottare har all utbildning och erfarenhet som krävs och vi arbetar alltid med den bästa säkerhetsutrustningen. Du slipper oroa dig för livsfarlig missriktad snö och is medan vi arbetar. Vid takskottning finns alltid minst en vakt på gatan med reflexväst, skyddshjälm och visselpipa för att kunna avbryta och påbörja skottningen på ett säkert sätt.

Vi har mer än 200 takskottare till våra kunders tjänst
Fullt utrustade med spadar, reflexvästar och fallskydd – allt som krävs för att utföra ett snabbt och säkert arbete. Vi använder slodor och presenningar för snabb och skonsam bortforsling av snö på större ytor.

Rätt redskap för alla typer av uppdrag
Vi använder endast spadar i hårdplast och för att spräcka is utnyttjar vi gummiklubbor och tar sedan bort isblocken för hand – allt för att minimera risken för skador på ditt tak. Vi utnyttjar skylift på 27-30 lpm för att nå svåra ytor. För riktigt utmanande uppdrag har vi egna certifierade fasadklättrare. På så sätt slipper vi störa boendemiljön kring er fastighet med ställningar eller skylift. Våra klättrare är försäkrade med Rope Acess-försäkring för klättringsarbete.

Alltid fasta priser med bra garantier.

Är du människa? (Skriv ja)

Ring oss

08-428 711 74

Vår mejl

info@takjour.se

Hitta oss

Skälderviksplan 2
120 60 Årsta

Innehåll
Läs mer: