Taksäkerheten på Stockholms tak är vår prio

Fastighetsägaren är ansvarig för att taksäkerhet finns på ert tak. Det är viktigt att all utrustning är inspekterad och godkänd år efter år. Alla tak som man ska beträda på något sätt ska ha godkänd taksäkerhet. Vi på Takjour kan erbjuda er allt inom taksäkerhet. Fästen för linor, snörasskydd, takbryggor, skyddsräcken, takstegar, bra gångjärn till takluckorna och även tillbehör till skortstenarna som tex band, plattformar och stegar.

Ni ska känna er trygga när ni låter oss hjälpa er med taksäkerheten. Vi använder oss utav de bästa leverantörerna av material och vi har erfarenheten, kompetensen och samtliga certifikat som behövs för att på ett säkert sätt montera och underhålla er taksäkerhet.

Snörasskydd

Snörasskydd hindrar snö och is från att okontrollerat rasa ner från taket. Även arbetet med att avlägsna snö och is från taket kan utföras under mer kontrollerade former. Med snörasskydd behöver taket inte heller renskottas lika ofta.

Gångbryggor

Enligt arbetsmiljölagen ska gångbryggor finnas för att man säkert ska kunna förlytta sig på taket. Gångbryggor är även godkända för infästning av livlina. Det är viktigt att besiktiga befintliga gångbryggor. Många gamla gångbryggor är uttjänta och kan behövas bytas ut.

Takstegar

Takstegar används för att man ska kunna förflytta sig säkert från gångbryggan till takfoten, vilket ökar säkerheten vid servicearbeten på tak. Ett uppskattat sätt att hjälpa personer som har taket som arbetsplats, t.ex. snöskottare. Takstegar är dessutom krav enligt arbetsmiljölagen.

Plattformar

Arbetsplattformar ska finnas på samtliga skortstenar med en arbetshöjd högre än 1,2 lpm för att t.ex. skorstensfejare ska kunna utföra sitt arbete på ett säkert sätt. Vår materialleverantör är CW Lundberg i Mora.

taksäkerhet-stockholm-sverige-bäst

Alltid fasta priser med bra garantier.

Är du människa? (Skriv ja)

Ring oss

08-428 711 74

Vår mejl

info@takjour.se

Hitta oss

Skälderviksplan 2
120 60 Årsta

Innehåll
Läs mer: