Säkra ditt tak mot snöskador med takskottning i Stockholm
Få prisförslag nu!

Din pålitliga partner för takskottning i Stockholm.

 
Vi är ett företag med lång erfarenhet inom takskottning och tar hand om alla typer av tak på ett säkert och effektivt sätt.

Vi förstår vikten av att hålla taket rent från snö och is under vintern. Därför erbjuder vi takskottning till både privatpersoner och företag i Stockholm. Vi arbetar med moderna verktyg och tekniker för att utföra takskottningen på ett säkert sätt och garanterar att ditt tak blir helt rent från snö och is.

Våra skickliga takskottare är professionella och har genomgått utbildning i säkerhet och takskottning. Vi är fullt försäkrade och ansvarsfulla för allt arbete vi utför på ditt tak. Vårt mål är att ge dig en trygg och pålitlig tjänst som överträffar dina förväntningar.

Vi på Takjour Entreprenad AB erbjuder ett brett utbud av takskottningstjänster, inklusive skottning av platta tak, tak med tegelpannor, tak med takpapp, och mycket mer. Vi arbetar även med att ta bort is från tak och hängrännor för att förhindra skador på ditt tak och hemmet.

Vi är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra takskottningstjänster. Vi ger dig en detaljerad uppskattning av kostnaden innan vi börjar arbeta på ditt tak. Vi är öppna och transparenta om vår prissättning och kommer aldrig att lägga till extra avgifter eller dolda kostnader.

Trygg i vinter med snöskottningsavtal

För att få takskottning till det bästa priset så är det bästa för er att teckna ett snöskottningsavtal med oss för er fastighet så kan ni tryggt möta ett nytt snökaos i vinter. Med ett snöskottningsavtal betalar ni ett lägre timpris och blir en prioriterad kund hos oss på Takjour.

Välj mellan två avtalsformer:
1. Avropsavtal.
Du ringer oss vid behov så skottar vi inom 24 timmar. Vi bär fullt ansvar för eventuella skador på personer och/eller egendom under tiden vi utför arbetet på ert tak.
2. Bevakningsavtal.
Vi bevakar och skottar vid behov med beredskap att rycka ut dygnet runt. Vi bär fullt ansvar för alla skador på personer och/eller egendom under hela avtalsperioden.

Vikten av att ta bort snö från taket under vintern

Under vintern är det viktigt att ta bort snö från taket för att undvika skador på taket och hemmet. Tung snöbelastning på taket kan orsaka allvarliga problem, inklusive takras och vattenskador. Här är några skäl till varför takskottning är så viktig under vintern:

  1. Förhindra takras: Stora mängder snö på taket kan orsaka takras, vilket är farligt och kan skada din egendom och människor i närheten. Genom att regelbundet ta bort snön från taket kan du undvika detta problem.

  2. Skydda taket: Tung snö och is på taket kan skada takbeläggningen och takstolarna. Genom att ta bort snön och isen kan du undvika att taket blir skadat och undvika dyra reparationer.

  3. Förhindra vattenskador: Om snön inte tas bort från taket kan smältvatten orsaka läckage in i taket och hemmet. Detta kan leda till vattenskador på väggar, golv och tak, samt mögel och andra hälsoproblem.

  4. Öka energieffektiviteten: Om taket är täckt med snö kan värmen i hemmet inte tränga igenom taket, vilket innebär att energikostnaderna kan öka. Genom att ta bort snön från taket kan du öka energieffektiviteten och minska dina energikostnader.

Vi på Takjour Entreprenad AB är specialiserade på takskottning i Stockholm. Vi använder moderna verktyg och tekniker för att ta bort snö och is från taket på ett säkert och effektivt sätt. Vi arbetar med både privata kunder och företag och vårt mål är att ge dig en pålitlig och trygg tjänst som överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss idag för att boka din takskottningstjänst i Stockholm och skydda ditt tak och hem under vintern.

snöskottning-takskottning-stockholm

Är du människa? (Skriv ja)

Ring oss

08-428 711 74

Vår mejl

info@takjour.se

Hitta oss

Skälderviksplan 2
120 60 Årsta