Våra tjänster

snöskottning

TAKSKOTTNING

Vi åtar oss alla sorters skottningsuppdrag på tak. På verkligt svåråtkomliga tak utnyttjar vi fasadklättrare för att nå alla delar. Allt arbete utförs av utbildade takskottare som på ett säkert sätt eliminerar rasrisken. Vi erbjuder även skottning av gångar, uppfarter och parkeringsplatser.
Vi har olika typer av snöskottningsavtal för din fastighet.

tak-stockholm-tako

TAKOMLÄGGNING

Vi åtar oss alla typer av takomläggningsarbeten. Allt från papptak, shingel, plåt och betong/tegelplattor. Vi jobbar med de bästa leverantörerna av material.

takservice-serviceavtal

SERVICEAVTAL & ROPE ACCESS

Vi åtar oss alla typer av takomläggningsarbeten. Allt från papptak, shingel, plåt och betong/tegelplattor. Vi jobbar med de bästa leverantörerna av material.

fasadtvätt-Stockholm

FASAD

Att måla om fasaden kräver en gedigen kunskap om allt från val av färg samt planering av ett sådant stort jobb. Vi har erfarenhet från flertalet fasadmålningar i hela Stockholm.

istappar-tak-stockholm

ISTAPPAR

Våra riskförebyggande tjänster inom istappsröjning innebär att vi på ett säkert sätt avlägsnar istappar från ert tak för att undvika risken att de faller ner på fotängare eller parkerade fordon.

taksäkerhet-stockholm

TAKSÄKERHET

Snörasskydd, gångbryggor, takstegar och plattformar är alla säkerhetsanordningar som vi kan erbjuda er fastighet för bästa möjliga säkerhet. Vi säkerställer att just ert tak har det skydd som lagen kräver.

takmålning-stockholm

TAKMÅLNING

Bra färger för både väder och miljö. Vi på Takjour använder oss av moderna tvåkomponentsfärger. Dessa är speciellt framtagna för att tåla det hårda nordiska klimatet. Våra färger kan appliceras vid låga temperaturer och i svåra väderleksförhållanden för att förlänga målningssäsongen. Utmärkt resultat på allt från stål till zink och industriellt målade ytor.

stuprör-hängrännor-värmekablar

STUP & HÄNGRÄNNOR

Varje vinter står fastighetsägare och bostadsrättsföreningar handfallna inför de problem som kylan har orsakat fastigheten. En kall vinter kan leda till allt från fallande istappar och is-sprängningar till sönderfrusna tak och stuprör. Vi kan erbjuda er ett komplett sortiment av värme-kabelprodukter från en av marknadens bästa leverantörer SMC (Stockholms Maskin Central) vilket grundar för mycket god kvalitet.

Alltid fasta priser med bra garantier.